Afdeling: Oostelijk Flevoland

Landelijke Open Imkerij dag

Datum: zaterdag 8 juli 2017 (10:00 tot 16:00)
Afdeling:Oostelijk Flevoland
Plaats:Bijentuin
De Zuid t.o. 31 Dronten
Larserringweg Lelystad

                           Open Imkerijdag  in Dronten  en  Lelystad

  Zaterdag 8 juli 2017

van  10:00 uur  tot  16:00 uur      

De Nederlandse Bijen Vereniging afdeling Oostelijk Flevoland houden haar "Open Imkerijdag" op Zaterdag  8 juli 2017  van  10:00 uur  tot  16:00 uur  op onze locatie's  Dronten en Lelystad.

In Dronten kunt u ons vinden in Dronten zuid.( via Google maps zoek  NBV Oostelijk Flevoland Bijentuin Dronten).Tegenover de manege neemt u afslag De Zuid 31, het fietspad op en na 100 meter rechts bevinden zich 8 bijenstallen met meer dan 25 bijenkasten van onze leden uit Dronten.

In Lelystad kunt u ons vinden in het Gelderse Hout. Deze ligt aan de weg Dronten - Lelystad N309 en  2 km voor Lelystad neemt u de afslag rechts Larserringweg ( Staanplaats Snackwagen ) en volg de weg richting Artimis. Dit is een kleine weg, eerst klinkers en later een asfaltweg.Volg deze weg ( ong. 2 km ) en aan de linkerkant  bevinden zich 18 bijenstallen met meer dan 75 bijenkasten van onze leden uit Lelystad. (via Google maps zoek  NBV Oostelijk Flevoland Bijentuin Lelystad).

Beleef het bijenhouden van nabij en kom zien wat onze imkers uit Dronten en Lelystad doen . Wij geven informatie over het houden van bijen en het oogsten van honing . Ook kunnen wij uitleg geven over werksters, darren en de koningin en indien mogelijk laten wij u kijken in de bijenkasten. Graag adviseren wij u over het  bij-vriendelijk inrichten van uw tuin of balkon en hoe u kan helpen de bijenstand te verbeteren.

De Landelijke Open Imkerijdag is een evenement van de NBV en haar aangesloten lokale afdelingen. Wij hopen ook dit jaar op een grote opkomst.

 

Graag tot zaterdag 8 juli ,  Sjors de Jong  Tel: 06 51537581     https://lelystad.bijenhouders.nl

   


« terug naar het overzicht

Contactgegevens

Voorzitter:

Secretaris en vice Voorzitter: Willem Boers
Penningmeester: Marleen Leeuw-van Overloop
Bestuurslid: Roel Visser
Bestuurslid: G. D. Koelmans-Bruijn

contact mail: bijenvereniging@gmail.com
bijenvereniging@gmail.com
Bekijk de website